In maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii online veti fi contactat telefonic sau prin e-mail, pentru a vi se face confirmarea primirii comenzii. Comanda poate fi modificata sau anulata prin telefon sau e-mail doar in ziua in care a fost plasata si nu mai tarziu de ora 17. 
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In anumite situatii se poate intampla ca stocul la anumite produse din comanda sa se fi epuizat. In acest caz clientului i se va propune sa renunte la acel produs sau sa aleaga un alt produs asemanator si se va continua procesarea comenzii.
Rezervarea de produse se face doar daca se va achita in avans, in contul firmei, contravaloarea comenzii si a taxelor de transport, daca se aplica.
Produsele vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, termenul maxim de livrare fiind de 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii. In cazuri exceptionale (produsul nu este in stoc sau alte situatii care nu depind de CTOYS) veti fi contactat pentru a vi se aduce la cunostinta termenul de livrare.

Pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei transportul va fi gratuit.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei taxa de transport este 19 lei, livrarea se va face prin curier (DPD), iar taxa de transport va figura pe factura. Comanda va fi livrata prin curierul rapid, la adresa de livrare mentionata in comanda. Metodele de plata acceptate snt plata online cu cardul sau plata la livrare direct la curier (cash sau card). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea, in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului. Returnarea se face numai dupa notificarea in scris si primirea acordului de retur. Vom inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Nu se primesc colete retur cu plata ramburs, contravaloarea produselor fiind achitata prin virament bancar. In cazul in care produsele au beneficiat de transport gratuit, daca produsele vor fi returnate, se va retine din valoarea acestora costul de expediere suportat initial de firma noastra.